Adatkezelési tájékoztató

Az Ön által megadott adatokat a Webdelikát Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, kosár elhagyók adatainak tárolására és visszahívására, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy a Webdelikát Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A noblydeli.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

Aki a webáruházunkban vásárol, regisztrálja magát,  vagy a felugró ablakunkat elfogadja első látogatása során, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

SIMPLEPAY Adattovábbítási nyilatkozat

Tudomásul veszem, hogy a(z) Webdelikát Kft. (1075 Budapest, Károly körút 25. 3. emelet 2.9) adatkezelő által a(z) https://www.noblydeli.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1143 Budapest, Hungária körút 17-19.), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, telefonszám, számlázási és szállítási cím adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff 

Segítünk a vásárlásban!
Scroll to Top