Adatkezelési tájékoztató

Az Ön által megadott adatokat a M.M.T Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, kosár elhagyók adatainak tárolására és visszahívására, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy a M.M.T. Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A noblydeli.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

Aki a webáruházunkban vásárol, regisztrálja magát,  vagy a felugró ablakunkat elfogadja első látogatása során, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

Scroll to Top