Rólunk

Minőséget a házhoz!

A Nobly deli családi vállalkozás, hiszünk abban, hogy sok hozzánk hasonló család van, akiknek nincs idejük boltról-boltra járni, de nem kötnek kompromisszumot a minőség terén. Ezért összegyűjtöttük a legjobb termékeket és online rendeléssel, házhoz visszük Nektek!

Szeretünk finomakat enni, és mint minden családban, nálunk is természetesen mindenkinek más-más étel a kedvence, így bizony sok időt elvett néha a bevásárlás. Egy dologban azonban mindig egyetértünk, mégpedig, hogy kizárólag minőségi ételeket fogyasztunk!

Nagyon sok energiát fektetünk abba, hogy megkeressük, folyamatosan kutassuk az értékeket, megtaláljuk a legjobb termelőket itthon és külföldön is. Kipróbáljuk, megtapasztaljuk melyek azok az ételek, alapanyagok, amelyeket hitelesen ajánlhatunk, és mi magunk is fogyasztunk!

Reméljük, sokaknak segítünk abban, hogy a közös étkezések, baráti meghívások, ünnepek vagy hétvégi sütés-főzések alkalmával a legfinomabb falatok kerüljenek az asztalra, és a vásárlással megspórolt időt egymásra tudjátok fordítani!

A mi családunk, a Nobly deli család energiája és elhivatottsága megkérdőjelezhetetlen, és minden alkalommal, amikor azt látjuk, hogy sikerült Nektek örömet okozni, segíteni a mindennapok kényelmében, tudjuk, hogy jó úton járunk!

Szeretettel,
Magdolna, Jenni és Szebasztián

Amit garantálunk

Kulináris különlegességek a világ minden pontjáról

Utánozhatatlan minőség

Mindig friss alapanyagok és termékek

Gondosan válogatott beszállítói partnerek

Kövess minket

Segítünk a vásárlásban!
Scroll to Top