Barbozzo 1kg – Casa Norcia Guanciale- Sertés tokaszalonna – Poggio San Giorgio – Umbria

6.790Ft

Érlelt sertés szalámi Méret 0,80 – 1,5 kg Érlelés legalább 1 hónap. A norcina hagyomány jellegzetes felvágottja. Tartósítószerek és színezékektől mentesen állítják elő, és csak friss őrölt aromákat használnak a sózás idején. Fő felhasználása a konyhában (amatriciana vagy carbonara), de az ínyencek nagyra értékelik friss kenyér vagy forró bruschetta kíséretében.

Származási ország: Olaszország

Kalória táblázat

100g termékben

Kalória 549 kcal

Zsír 54,2 g ebből telített zsírok 18,9 g

Szénhidrátok 0% ebből cukrok 0g

Fehérjék 15,2 g

A Poggio San Giorgio egy modern kézműves cég, amelyet Daniele és Alessandro Perticoni alapított és irányít. Az Agriano fennsíkon, Norcia területén található, 980 méteres magasságban (tengerszint felett). A Perticoni család 1975 óta foglalkozik sonkák feldolgozásával, tartósításával és forgalmazásával.

Az üzem a legmodernebb technikákat alkalmazza a hús tartósítására és érlelésére. Mindez a higiéniai-egészségügyi előírások betartásával történik. 

A hűtőhelyiségek hőmérséklet-, nedvesség- és folyamatciklus-automatikus vezérlésű szerszámokkal vannak felszerelve. Ezért az üzemet külső szondákkal látják el, ahol az Agriano-fennsíkon az optimális éghajlati viszonyok lehetővé teszik a levegő megújulását. A sonkafeldolgozás legfontosabb lépései (sózás és kenés) kizárólag kézzel készülnek, a minőségibb termék elérése és a magasabb illat biztosítása érdekében.

A Norcia sonka az Európai Közösségtől megkapta az „oltalom alatt álló földrajzi jelzést”.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Barbozzo 1kg – Casa Norcia Guanciale- Sertés tokaszalonna – Poggio San Giorgio – Umbria” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Segítünk a vásárlásban!
Scroll to Top
//itt kezdődik az automata kosár frissítés funkció //itt végződik az automata kosár frissítés funkció