BBQ pulled pork, bébikukorica, coleslaw 700g / Go for 2 – Meatology KEDDI ÉS PÉNTEKI SZÁLLÍTÁSSAL

3.280Ft

A pulled pork készítésének módszere Amerika déli államaiban alakult ki, amikor még nem létezett hűtő. A levágott disznó szaftosabb részeit nagyon lassan, lényegében füstben sütötték mindaddig, amíg a hús szinte magától szétesett. Jellemzően paradicsomos vagy mustáros-ecetes szószokkal fogyasztották. Mi a Jack Daniel’s szószos húst, sült kukoricával és lilakáposzta salátával ajánljuk.

A kedd 14h – péntek 14h között leadott rendeléseket a következő hét KEDDJÉN,
A péntek 14h – kedd 14h között leadott rendeléséket PÉNTEKEN szállítjuk!

 

ELKÉSZÍTÉS Mikrohullámú sütőben: A pulled porkot és a bébi kukoricát kivesszük a zacskóból és egymástól elszeparáltan, közepesen erős fokozaton lefedve 3-4 perc alatt, legalább egyszer megkeverve alaposan felmelegítjük.

Serpenyőben: közepesen alacsony fokozaton, rendszeres kevergetés mellett hőkezeljük az étel egyes elemeit. A bébi kukorica alá öntsünk 1-2 ek. olívaolajat és abban pirítsuk át. A salátát hidegen fogyasszuk hozzá.

MENNYISÉG: 700 g / 1-2 fő

Kategória: Címke:

Kalóriatáblázat 100 g termékben:

  • Energia: 543 kJ / 130 kcal
  • Zsír: 9,4 g
  • Telített zsír: 7,7 g
  • Szénhidrát: 12,9 g
  • Cukor: 0 g
  • Fehérje: 8 g
  • Só: 0,96 g
  • Rost: 2,6 g

ÖSSZETEVŐK: sous vide pulled pork, édes burgonya, bébi kukorica, jus (borjúláb, marhacsont, kacsacsont, sárgarépa, vöröshagyma, kombu), E-mentes ketchup (paradicsom, cukor, ételecet, étkezési keményítő, só, fűszerkivonat), extra szűz olíva olaj, Worchester szósz (ételecet, melasz, malátaecet (árpa), víz, cukor, tamarind lé, só, vöröshagyma, szardella (hal), fokhagyma, aromák, fűszer), borecet, balzsamecet, só, Jack Daniels, feketebors

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BBQ pulled pork, bébikukorica, coleslaw 700g / Go for 2 – Meatology KEDDI ÉS PÉNTEKI SZÁLLÍTÁSSAL” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Segítünk a vásárlásban!
Scroll to Top