Bészín steak, grillzöldség, zöldbors mártásBészín steak, grillzöldség, zöldbors mártás

Bélszín steak, grillzöldség, zöldbors mártás 500g / Home – Meatology KEDDI ÉS PÉNTEKI SZÁLLÍTÁSSAL

4.990Ft

A közepesre elkészítendő marhahús bélszín csak minimális figyelmet igényel főzés közben. Grillezett zöldségekkel és zöldpaprikamártással kísérve, a kellemes étkezés közben.

A kedd 14h – péntek 14h között leadott rendeléseket a következő hét KEDDJÉN,
A péntek 14h – kedd 14h között leadott rendeléséket PÉNTEKEN szállítjuk!

 

ELŐKÉSZÍTÉS: A zöldségeket egyenletesen eloszlatjuk egy sütőpapírral bélelt tepsiben. 200 fokra előmelegített sütőben 10 percig sütjük, vagy közepes serpenyőben, rendszeresen kevergetve sütjük. Közben húzza ki a cipzárat és törölje szárazra. Melegítsünk 2-3 evőkanál olívaolajat egy serpenyőben közepesen magas hőmérsékleten, amíg enyhén el nem szívódik. A szűzpecsenye mindkét oldalán 2–2 percig kéreget húzunk, majd levesszük a tüzet, kiöntjük alatta az olívaolajat, és 5–7 percig pihentetjük a fedéllel ellátott serpenyőben. Amíg a pecsenye pihen, rendszeres keverés mellett közepes lángon melegítheti a zöldborsos mártást.

MENNYISÉG: 500 g / 1 fő

Kategória: Címke:

Kalóriatáblázat 100 g termékben:

  • Energia: 618 kJ / 148 kcal
  • Zsír: 5 g
  • Telített zsír: 1,6 g
  • Szénhidrát: 24,8 g
  • Cukor: 0,2 g
  • Fehérje: 8,4 g
  • Só: 0,7 g
  • Rost: 1,2 g

ÖSSZETEVŐK: marhahús bélszín, zöldbab, babakukorica, gyöngyhagyma (gyöngyhagyma, víz, ecet, cukor, só), kaliforniai paprika, cukkini (sárgarépa, hagyma, kacsa-, borjú-, marha-, libacsont, sárgarépa) , hagyma). Zöld borsmártás: nehéz tejszín, vaj, olívaolaj, cukor, fokhagyma por, fekete bors, zöld bors, kukoricakeményítő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bélszín steak, grillzöldség, zöldbors mártás 500g / Home – Meatology KEDDI ÉS PÉNTEKI SZÁLLÍTÁSSAL” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Segítünk a vásárlásban!
Scroll to Top