Pálmacukor – Bio – 90g

1.200Ft

Pálmacukrunk alapanyaga az indonéziai cukorpálma (Arénga pálma) nektárja. A cukorlét a pálma virágzatából nyerik. A cukorpálmát cukorlevének kiváló minőségéért dicsérik. Ez a pálmafajta csak nagyon változatos növény- és állatvilággal rendelkező területeken nő. Az együttműködésben dolgozó gazdálkodók saját ültetvényeiket gondozzák, egy olyan területen, amely egykor az égetéses erdőirtás miatt holdbéli tájra hasonlított.

A pálmából kinyert levet egy modern, ökológiai elvek alapján működő gyárba szállítják, ahol azt besűrítik. Bonyolult eljárásban a cukorlevet pálmacukorrá dolgozzák fel. A speciális feldolgozási módszer és az állandó ellenőrzés teszik bio pálmacukrunkat kiváló minőségű termékké. A pálmacukor enyhén malátás-karamelles ízvilágával tűnik ki, és kiválóan alkalmas ételek és italok édesítésére.

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉKADATOK

100g termékben:

Energia 1679 kJ/400 kcal

Zsír 0,19g

amelyből telített zsírsavak 0,0g

Szénhidrát 94,8g

amelyből cukrok 94,2g

Fehérje 1,48g

0,0g 

Nyomokban diót, mogyorót, földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat!

 

TÁROLÁS

Fényvédett, száraz, hűvös helyen.

 

Szemcseméret: 0,01-0,3 mm

Származási hely: Bali/Indonézia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pálmacukor – Bio – 90g” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Segítünk a vásárlásban!
Scroll to Top