Borjúlábszár szeletek Osso Bucco 110-350 g/db

1.295Ft

A borjúhús összetétele kedvező, sok fehérjét, ám a marhahúshoz viszonyítva jóval kevesebb zsírt tartalmaz, ezért a táplálkozási szakemberek kifejezetten ajánlják a fogyasztását. A borjúlábszárból készül a népszerű ossobuco. Párolásra és sütésre is alkalmas. Változatosan felhasználható alapanyag ezért ajánljuk minden főzni vágyó szakács jelöltnek.

Elfogyott

Borjú hátsó lábszára keresztirányban szeletekre vágva, csontot tartalmaz.Párolásra, sütésre alkalmas. Változatosan felhasználható alapanyag.

Allergének- Nyomokban tartalmazhat.

Egy összetevős termék!

Származási ország/eredet helye

 Hollandia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Scroll to Top