Császárhús Sous Vide 0.2 kg / csomag, fagyos

1.030Ft

A hasalja igazán kiváló húsrész. Az erdélyi szalonna is ebből készül, hasaljából. Nos, ha ehhez a hasaljához a hentes könnyű kézzel, kreatívan, oldalast is vág, akkor már egy újabb, s nagyra értékelt húsrészt kapunk, amit császárhúsnak nevezünk. Az ebből készült abált hús vajpuha, akár kanállal is könnyen vágható, ízes, zamatos, remegős, olyan puha, mint a vaj. A császárhús, a sertés, hazai éttermekben méltatlanul mellőzött része. Pedig ha helyesen pácoljuk és lassan, de sokáig hőkezeljük vákuumban, akkor fantasztikus, ropogós, de belül olvadóan puha textúrájú húst kaphatunk. Magyarosan, a csülökhöz hasonlóan ízesítettük.

Kategória:

Kiszerelés: 0.2 kg / csomag

Egység ár: 5140 Ft/kg

 Fagyos

 

Méret

200 g/cs

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Császárhús Sous Vide 0.2 kg / csomag, fagyos” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Segítünk a vásárlásban!
Scroll to Top