Császárhús Sous Vide 0.2 kg / csomag

1.024Ft

A hasalja igazán kiváló húsrész. Az erdélyi szalonna is ebből készül, hasaljából. Nos, ha ehhez a hasaljához a hentes könnyű kézzel, kreatívan, oldalast is vág, akkor már egy újabb, s nagyra értékelt húsrészt kapunk, amit császárhúsnak nevezünk. Az ebből készült abált hús vajpuha, akár kanállal is könnyen vágható, ízes, zamatos, remegős, olyan puha, mint a vaj. A császárhús, a sertés, hazai éttermekben méltatlanul mellőzött része. Pedig ha helyesen pácoljuk és lassan, de sokáig hőkezeljük vákuumban, akkor fantasztikus, ropogós, de belül olvadóan puha textúrájú húst kaphatunk. Magyarosan, a csülökhöz hasonlóan ízesítettük.

Kiszerelés: 0.2 kg / csomag

 Fagyos

Méret

200 g/cs

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Scroll to Top