Hidegen sajtolt mákolaj

2.240Ft6.830Ft

“Az újra felfedezett olajkülönlegesség.”

Kiürítés

Az újra felfedezett olajkülönlegesség

A mákolaj jó ideig alulbecsült, sőt elfeledett eleme volt az európai konyhának. Csak az utóbbi években éledt fel újra, amikor is ráébredtünk, hogy ez a világossárga növényi olaj jóval többre képes, mint gondoltuk. A Pödör mákolajába csakis teljesen érett mákszemek kerülhetnek, a hidegsajtolás módszere pedig biztosítja, hogy a mákban lévő értékes anyagok a lehető legnagyobb mértékben megőrződjenek.
A kíméletes előállítási folyamat eredménye a könnyen emészthető, diszkrét ízű mákolaj, ami ezen tulajdonságai miatt ideális a diétás konyhában. Amennyiben eddig még nem vette fel a mákolajat a kedvencei listájára, minden bizonnyal meggondolja magát, ha pár csepp mákolajjal fogyaszt el legközelebb egy friss pasta ételt.
Kiszerelés

100 ml, 250 ml, 500 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hidegen sajtolt mákolaj” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Segítünk a vásárlásban!
Scroll to Top