Kacsacomb Pecsenye Sous Vide 0.5 kg – 0.6 kg / csomag

3.076Ft

Nagyanyáink is konfitáltak már kacsát, csak nem így hívták az eljárást. A legjobb elkészítési módja a szárnyas combjának a konfitálás. A kacsacomb legnagyobb veszélye, hogy könnyen kiszárad. Mivel mi a konfitálást vákuumtasakban tesszük meg, így egyáltalán nem szárad ki és minden ízét, aromáját megőrzi. Egyáltalán nem fűszereztük, csak sóval ízesítettük, így aki dolgozik vele a család ízlése szerint tudja készre sütni.

Származási hely: Magyarország Összetevők: kacsacomb, kacsazsír, kacsa pecsenyelé, maltodextrin, konyhasó, bors, nátrium eritorbát. A termék nem tartalmaz allergén anyagot.

Átlagos tápérték 100 g termékben:
– Energia: 859,23 kJ/205 kcal
– Zsír: 15,97 g – ebből telített zsírsavak: 3,3 g
– Szénhidrát: 0,9 g – ebből
cukrok: 0 g
– Fehérje: 14,64 g – Só: 0,09 g.

Kiszerelés: 2db / csomag

0.5 kg – 0.6 kg / csomag

Méret

2db/cs, 500- 600 g/cs

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Scroll to Top