Lazacfilé bőrös, szálkamentes pikkelyezett 4-5 kg-os lazacból 300-400g

2.195Ft

A norvég lazac nagy közönségkedvenc. A hús szerkezete zaftos, olajban, különösen omega 3 zsírsavakban gazdag, lemezes szerkezetű, szálkamentes, szájba vétel után szétomlik. Gazdag vitaminokban és nyomelemekben. Friss filéjét fogyaszthatjuk nyersen vagy pácolva, de elkészíthetjük serpenyőben, grillen, párolva, füstölve.

Salmo salar.

Származási hely: Norvégia.

Méret

1

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lazacfilé bőrös, szálkamentes pikkelyezett 4-5 kg-os lazacból 300-400g” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Segítünk a vásárlásban!
Scroll to Top