MONIN – Madártej szirup 0,7l

4.390Ft

A forró réteg és a kiváló krém közti kontraszt tette a Créme Brulée-t Franciaország kedvenc desszertjévé. (Magyarországon ez a madártejhez hasonlítható leginkább az alapanyagok miatt.)

Az első Créme Bruléea 17. században készült el. A 80’as években trendivé vált, köszönhetően a híres Michelin csillagos séfnek, Paul Bocuse-nak, aki az eredeti receptet adaptálva elkészítette a Créme Brulée enyhébb, mégis ízletesebb verzióját.

A Monin Créme Brulée szirup – azaz a Monin Madártej szirup – tökéletesen kombinálja az égetett karamellás jegyeket az erős vanília alappal, mellyel így egy remek kávékülönlegesség- és koktél ízesítővé válik.

Kategóriák: ,

Szín

Aranyszín.

Ízvilág

Erős vanília íz krémes és gazdag Créme Brulée-vel keverve. Égetett karamellás utóíz.

Tárolás: Száraz hűvös helyen

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MONIN – Madártej szirup 0,7l” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Segítünk a vásárlásban!
Scroll to Top