Remy Martin 1738 0,7l

20.850Ft

Az évszám: 1738-ban adott XV. Lajos francia király engedélyt a Remy Martinnek, hogy a királyi területeken szőlőt termesszenek, ezzel mintegy királyi kitüntetést adva a cégnek. Életkorát tekintve valahol a VSOP és az XO között helyezkedik el, ugyanakkor a termőterületek különbözősége miatt egy nagy karakterű, robosztus konyakról beszélünk. Hordó típusát tekintve francia Limousin hordókban érlelték tökéletesre ezt a szépséges párlatot.
Illat: Összetéveszthetetlen gyümölcsösség csapja meg az orrunkat. Elsőre szilva, füge lekvár, majd fokozatosan bontakoznak ki a tölgyes és diós jegyek. Nagyon kerek, összetett illatvilágot tár elénk.
Íz: Első kortyra akár édesnek is mondhatnánk, de aztán egyre szárazabbá és komplexebbé válik. Nagyon gyümölcsös, néha jégborra hasonlító mazsolás jelleg, valamint fekete borsos fűszeresség jellemzi. Háttérben egy sötét csokoládés ízvilág is megjelenik.
Lecsengés: Kivételesen kerek és hosszan elnyúló, melyet a krémes diós édesség és a tölgyes enyhe földesség tesz igazán egyedivé.

Elfogyott

alkoholtartalom: 40%
kiszerelés: 0.7 l
zárási mód: dugó
díszdoboz: papír
ország: franciaország

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Scroll to Top