Ropogós kacsacomb, zsályás édeskrumpli, masraponés gombamártás 580g / Home – Meatology KEDDI ÉS PÉNTEKI SZÁLLÍTÁSSAL

3.380Ft

A franciák sok mindent neveznek confit-nek, kezdve a zsírban eltett húsoktól, egészen a lekvárig. A mi kacsacombunk is ezzel az eljárással készül, melyet ti süttök ropogósra. Mellé édeskrumpli és balzsamecetes gombamártás dukál.

A kedd 14h – péntek 14h között leadott rendeléseket a következő hét KEDDJÉN,
A péntek 14h – kedd 14h között leadott rendeléséket PÉNTEKEN szállítjuk!

 

ELKÉSZÍTÉS: A kacsát a vákuumtasakból kivéve a csap alatt leöblítjük, majd konyhai papírtörlő segítségével szárazra töröljük. Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük a kacsacombot majd 220-230 fokra előmelegített légkeveréses sütőben 12 perc alatt ropogósra sütjük. Az édes burgonyát az utolsó 2 percre betehetjük mellé, vagy egy forró serpenyőben kevés olíva olajon átforgatjuk. Közben egy magas falú edényben alacsony fokozaton, rendszeres kevergetés mellett megmelegítjük a gombamártást.

B -terv: Ezt a folyamatot mikrohullámú sütőben is végezhetjük egy fedett dobozban vagy tányérban. Közepesen magas fokozaton 3-4 perc alatt legalább egyszer megkeverve alaposan megmelegítjük.

TIPP: Ha van balzsamecetünk, adhatunk még a gombamártáshoz.

MENNYISÉG: 580 g / 1 fő

 

Kategória: Címke:

Kalóriatáblázat 100 g termékben:

  • Energia: 995 kJ / 238 kcal
  • Zsír: 15,4 g
  • Telített zsír: 15,4 g
  • Szénhidrát: 7,8 g
  • Cukor: 0 g
  • Fehérje: 6,7 g
  • Só: 0,3 g
  • Rost: 1,3 g

ÖSSZETEVŐK: sous vide kacsacomb, erdei és csiperkegomba, édesburgonya, vöröshagyma, mascarpone, kacsazsír, vaj, citromlé, balzsamecet, só, cukor, bors, fokhagyma, kakukkfű, zsálya

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ropogós kacsacomb, zsályás édeskrumpli, masraponés gombamártás 580g / Home – Meatology KEDDI ÉS PÉNTEKI SZÁLLÍTÁSSAL” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Segítünk a vásárlásban!
Scroll to Top