RUM NATION Panama Rum 10 éves 0,7l

17.450Ft

Alap karakterű rum, könnyen fogyasztható – a rummal ismerkedőknek ugyan egy lépés lehet feljebb, azonban mégis a könnyebb vonalat erősíti.

A Rum Nation a Rossi & Rossi olasz független palackozóhoz tartozó rummárka, ezen név alatt adja ki a cég saját palackozású rumjait. A hordókat a Karib-térség különböző lepárlóitól vásárolja fel, de a palackon már csak a származási helyet jeleníti meg. Hozzájuk tartozik többek között a whiskypalackozásokról ismert Wilson & Morgan brand is.

Ez a kiadás Panamáról származik. Nem először jelenik meg ez a származási hely a sorozatban, ez is jól mutatja kiválóságát. Don Francisco (Pancho) Fernández keverőmester szakértelmét dicséri, aki Kubában született és 40 év tapasztalattal bír a rumkészítés terén. Cukornádmelasz felhasználásával készül, folyamatos lepárlással egy ismert panamai lepárlóban, majd amerikai tölgyfahordókban (fehér tölgy, avagy latin nevén Quercus alba) érlelik először Panamában, majd Olaszországban, itt történik palackozása is. Ideális az érlelt rumok ízvilágával most ismerkedőknek, vagy egyszerűen a könnyed és édes latin stílus kedvelőinek.

JELLEMZŐK
  • Pincészet: Rum Nation
  • Ország: Panama
  • Jelleg: Párlat
  • Méret: 0,7 l
  • Kiszerelés: palack

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„RUM NATION Panama Rum 10 éves 0,7l” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Segítünk a vásárlásban!
Scroll to Top