1800 óta a Cavalieri család a durumbúza termesztésével foglalkozott Puglia központjában található „megfelelő” területeken. Benedetto Cavalieri apjától örökölt durumbúza termesztése és őrlése terén szerzett gazdag tapasztalatával 1918-ban felavatta a “MOLINO E PASTIFICIO BENEDETTO CAVALIERI”-t, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy minőségi tésztát készítsenek “finom durumbúzával” a napfényes vidékről.
A Benedetto Cavalieri megalakulása óta az innovációra és a minőségre összpontosít, a legmodernebb dagasztó-, dagasztó-, prés- és húzógépeket használva.
A cég, számos hazai és nemzetközi díjat nyert el, és egyre jobban megszilárdította jelenlétét a külföldi piacokon.
A Benedetto Cavalieri tészta széles körben ismert:
- az olasz durumbúza szigorú szelekciója, amely szándékosan kiválasztott területeken nő, különösen Puglia és Basilicata (Dél-Olaszország) dombjain; a durumbúzát a szokásos tömeges műtrágya használata nélkül termesztik, ami a minőség rovására növeli a mennyiséget;
- a „Finom” elnevezésű feldolgozási módszer: a hosszú dagasztás, a lassú préselés, húzás és alacsony hőmérsékleten történő szárítás lehetővé teszi a durumbúza tápértékeinek, ízének és jellegzetes zamatának megőrzését, valamint a teljesen természetes állag biztosítását;
- a tészta iránti rajongás és a folyamatos kutatás a legjobb minőségért , amelyet a Cavalieri család generációról generációra ad át.
Származási ország: Olaszország
Származási ország: Olaszország
Kalória táblázat 100g termékben
Energia 343 Kcal – 1451 KJ
Szénhidrát 67,2 g
Fehérje 12 g
Lipidiek 0,24 g
Diétás rostok 7,5 g
Só 0,002 g
Géza Andor –
Ezek az olasz tészták tökéletesek.