Strolghino Parma 190g – Olasz kolbász – Cav. Umberto Boschi

2.790Ft

Naturális aromákkal ízesített, puha kolbász, 20 napig érlelik,  Parmából.

A húsok, amelyeket a strolghino előállításához használtunk: darált hús, szalonna és sonkadarabok keveréke, sóval, fűszerekkel és Lambrusco borral ízesítve. A tölteléket természetes sertésbélbe töltjük. Egyenként, és rögzített súlyban csomagolva.

Származási ország: Olaszország

Méret 190 g. Közepes érlelés, kb. 15 nap. Csomagolás: 1 darab, Védőgázas csomagolásban. Minőségét megőrzi: csomagolástól számítva 90 nap

A céget 1922-ben alapítottak Felinóban, Parmától délre. Cavalier Umberto Boschi a származási területéhez kapcsolódó, kiváló minőségű pácolt húsok széles választékát állítja elő. Felino-ban és Lesignanóban található gyáraikban a technológiai innováció és a hagyományok tisztelete összefonódik, hogy mindig a legmagasabb minőséget biztosítsák minden termékhez. Csak bizonyos számú kiválasztott tenyésztővel és vágóhíddal dolgoznak, akik a legjobb tenyésztési protokollokat követik. Személyesen és aktívan követik az ellenőrzött és tanúsított bio-, antibiotikum-mentes és állatjóléti ellátási láncokat.

Termékeik ízesítéséhez kizárólag természetes fűszereket használnak. Minden pácolt húsnak megvan a maga sajátos keveréke, amelyet az alapítók ősi titkos receptjei alapján hoztak létre.

Minden munka továbbra is kézzel, kézműves módon történik.

A hagyománytisztelet, a részletekre való odafigyelés és a minőségi konzisztencia azok a sarokkövei, amelyekre glutén- és laktózmentes húsaik gyártása épül.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Strolghino Parma 190g – Olasz kolbász – Cav. Umberto Boschi” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Segítünk a vásárlásban!
Scroll to Top
//itt kezdődik az automata kosár frissítés funkció //itt végződik az automata kosár frissítés funkció