Szürkemarha Natúr Kolbász2Szürkemarha Natúr Kolbász2

Szürkemarha Natúr Kolbász (250 g) – Venison Gusto

(1 vásárlói értékelés)

3.200Ft

Olyan vastagra szelve ajánljuk, hogy megálljon a peremén. A legjobb ízélményt szobahőmérsékleten tapasztaljuk. Különösen ajánljuk friss kovászos fehérkenyérrel, puhább sajtokkal, mint a Camambert vagy Havarti, Tomme de Savoie és egy pohár blanc de blanc pezsgővel, fűszeresebb fehérborral vagy rozéval. Természetesen a fogyasztási, tálalási lehetőségek határtalanok.

Összetevők: szürkemarhahús, sertés hasaaljaszalonna, só, fűszerek

Energiaérték:
Energia: 2098 kJ / 501 kcal
Zsir: 43,4 g, melyből telített zsírsav: 18,0 g
Szénhidrát: 1,5 g, melyből cukor: 0,9 g
Fehérje: 22,4 g
Só: 3,4 g

100 g termék 144 g szürkemarhahús felhasználásával készült.

Méretek: 55-65 mm (átmérő), 190-220 mm (hossz), 250 gramm

Tárolás: felbontás után, illetve a csomagolás sérülése esetén vegye ki a csomagolásból, majd száraz (65%-os páratartalom alatt), szellős, hűvös helyen (20°C alatt). Természetes termék, nincs vegyszerrel kezelve penészesedés ellen. Penészesedés esetén távolítsuk el azt egy száraz puha ruhával és tároljuk tovább a fent említett módon.

A Szürkemarha kolbász termékcsaládunkkal követjük a tradicionális magyar recepteket, az egészséges, ridegen tartott állatok vadéhoz közel álló húsát sertés hasaalja szalonnával készítjük el, épp ezért a folyékony nitrogén fölött őrölt prémium fűszerek zamata még jobban kioldódik.

A kolbász mesterséges adalékanyagoktól mentes, gondosan előválogatott alapanyagok, rózsabors, fehérbors, fokhagyma felhasználásával, hagyományos bükkfa füstöléssel és a szaláminál rövidebb érleléssel készül.
A kolbász a formájából adódóan hosszabb és vékonyabb a szaláminál. A füst jobban átjárja, és mivel rövidebb ideig érlelődik, a fűszerek nem érnek össze, a robusztus ízek határozottabban érvényesülnek.

Szürkemarha Natúr Kolbász (250 g) – Venison Gusto termékről 1 értékelés

  1. Tóth Csaba

    Régóta kerestem hazai Szürkemarha kolbászt. Végre itt találtam, ráadásul első osztályú.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Segítünk a vásárlásban!
Scroll to Top