Vadas marhapofa, knédli, kapri 1200g / Home magnum – Meatology KEDDI ÉS PÉNTEKI SZÁLLÍTÁSSAL

5.530Ft

A vadasunk egy hosszú sütési és egy még lassúbb „főzési” folyamat eredménye. A vadételek ihlette finomság egy pikáns mustárból és gyökér zöldségekből készülő mártás, szaftos marhapofa és tárkonyos knédli kombinációja.

A kedd 14h – péntek 14h között leadott rendeléseket a következő hét KEDDJÉN,
A péntek 14h – kedd 14h között leadott rendeléséket PÉNTEKEN szállítjuk!

 

ELKÉSZÍTÉS: A knédlik mindkét oldalát 1-2 ek. olívaolajon aranybarnára pirítjuk vagy kenyérpirítóba helyezzük. A marhapofát szeletekre vágjuk és a kollagénes réteggel együtt, közepesen alacsony fokozaton belemelegítjük a mártásba. Legalább egyszer keverjük meg a húsos mártást! Ezt a folyamatot mikrohullámú sütőben is végezhetjük közepesen erős fokozaton egy lefedett műanyag dobozban vagy lefedett tányérban 4-5 perc alatt. Tálalásnál a tetejére szórjuk a sült kapribogyót, ha van tejfölünk, pluszba adhatunk mellé.

ÖSSZETEVŐK: sous vide marhapofa, búzaliszt, búzadara, sárgarépa, petrezselyem, vöröshagyma, tejföl, tojás, zellergumó, kapribogyó, citrom, mustár (víz, ecet, mustármag, cukor, só, fűszerek: kurkuma, koriandermag, majoránna, szerecsendió, fahéj, szegfűszeg, pimiento paprika, feketebors, köménymag, babérlevél, karamellizált cukor, aromák), barnacukor, élesztő, só, kakukkfű, köménymag, babérlevél.

MENNYISÉG: 1200 g / 2 fő

 

Kategória: Címke:

Kalóriatáblázat 100 g termékben:

  • Energia: 544 kJ / 130 kcal
  • Zsír: 4 g
  • Telített zsír: 4 g
  • Szénhidrát: 13 g
  • Cukor: 0,85 g
  • Fehérje: 10 g
  • Só: 0,47 g
  • Rost: 1,4 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vadas marhapofa, knédli, kapri 1200g / Home magnum – Meatology KEDDI ÉS PÉNTEKI SZÁLLÍTÁSSAL” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Segítünk a vásárlásban!
Scroll to Top