Vaddisznó Csípős Paprikás Kolbász2Vaddisznó Csípős Paprikás Kolbász2

Vaddisznó Csípős Paprikás Páros Kolbász (250 g) – Venison Gusto

3.500Ft

Olyan vastagra szelve ajánljuk, hogy megálljon a peremén. A legjobb ízélményt szobahőmérsékleten tapasztaljuk. Különösen ajánljuk friss kovászos fehérkenyérrel, keményebb sajtokkal, mint a Pecorino, Beaufort, Comte, Manchego, de hideg vagy főtt gourmet ételek meghatározó összetevője is.

Összetevők: vaddisznóhús, sertés hasaalja szalonna, csípős pirospaprika, só, fűszerek

Energia: 2283 kJ / 545 kcal
Zsír: 43,3 g, melyből telített zsírsav: 19,0 g
Szénhidrát: 2,0 g, melyből cukor: 0,9 g
Fehérje: 23,1 g
Só: 3,4 g
100 g termék 144 vaddisznóhús felhasználásával készült.

Méretek: 55-65 mm (átmérő), 190-220 mm (hossz), 250 gramm

Tárolás: felbontás után, illetve a csomagolás sérülése esetén vegye ki a csomagolásból, majd száraz (65%-os páratartalom alatt), szellős, hűvös helyen (20°C alatt). Természetes termék, nincs vegyszerrel kezelve penészesedés ellen. Penészesedés esetén távolítsuk el azt egy száraz puha ruhával és tároljuk tovább a fent említett módon.

A Vaddisznó kolbász termékcsaládunkkal követjük a tradicionális magyar recepteket, az egészséges, vadon élő állatok húsát sertés hasaalja szalonnával készítjük el.

A világhírű magyar csípős nemes pirospaprika adja a kolbász testességét és fűszerességét, ami hagyományos bükkfa füstöléssel és a szaláminál rövidebb érleléssel készül.

A kolbász a formájából adódóan hosszabb és vékonyabb a szaláminál. A füst jobban átjárja, és mivel rövidebb ideig érlelődik, a fűszerek nem érnek össze, a robusztus ízek határozottabban érvényesülnek.

A vaddisznó húsa magasabb zsírtartalmú, mint az őzé vagy a szarvasé ezért az általunk használt, folyékony nitrogén fölött őrölt prémium fűszerek zamata még jobban kioldódik. Ezen tényezők együttesen eredményezik a kolbász különleges, csak rá jellemző textúráját és összetett, gazdag ízét.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vaddisznó Csípős Paprikás Páros Kolbász (250 g) – Venison Gusto” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Segítünk a vásárlásban!
Scroll to Top